Account Manager

Als accountmanager industriële automatisering ben je de intermediair tussen ons bedrijf en de klant. Onze klantkring bestaat voornamelijk uit machinebouwers (OEM), kasten-panelenbouwers en systeemintegratoren. 

Doordat je je sporen hebt verdiend in een commerciële functie en gedegen technische bagage hebt, kun jij je gemakkelijk aanpassen aan je gesprekspartner: de aankoper, engineer, operations manager of de directie.

Je ziet kansen en acteert proactief naar bestaande klanten en prospects. Je draagt de Routeco aanpak uit door gebruik te maken van ‘Consultative Selling’, waardoor je altijd in staat bent om iets te kunnen betekenen voor de klant. Dit kan zowel op technisch als logistiek vlak zijn, maar altijd vanuit een kostenbesparend oogpunt! 

Focus aanbrengen en actief luisteren naar de klant zijn elementair in ons verkoopproces. Je bent uitstekend in staat om een gedegen, klantspecifiek salesplan vorm te geven en dit actief uit te voeren.

Functie-eisen: 

• Ervaring in een verkoop buitendienst functie in een technische organisatie

• Commerciële/technische opleiding

• Aantoonbare kennis van machinebouw

• Teamspeler

• Proactief, creatief, accuraat en je hebt de gunfactor

• Gedegen talen kennis afhankelijk van de regio waarin u werkt (Nederlands-Frans-Engels) 

Wat bieden wij? 

Een informele, collegiale werkomgeving waar wij je volop kansen en doorgroeimogelijkheden bieden om jezelf te ontplooien en je potentieel volledig te benutten. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Uiteraard bieden we een marktconform salarispakket inclusief persoonlijke verzekeringen en een representatieve bedrijfswagen.

Je bent werkzaam voor de exclusief distributeur van Rockwell Automation ofwel Allen-Bradley in België, een zeer sterke positie. Routeco B.V. is gevestigd in Turnhout. Voldoe je aan bovenstaand functieprofiel en verwacht je een frisse en positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. 

Contact: Zoek 

contact met James Jonckers (country director) of Johny Vangeel(sales manager) voor een oriënterend gesprek. Contact gegevens:  

• james.jonckers@routeco.com 0470/62.82.09 

• johny.vangeel@routeco.com 0496/10.04.26